VICTOR RODRIGO

Professor i Coreògraf

9

Professor, coreògraf i ballarí. El 1985 obté el certificat CAED-Jazz per a l’ensenyament de la dansa-jazz. Combina la seva formació de dansa i teatre musical a Barcelona, Londres i Nova York. Forma part del Grup Estudi Anna Maleras com a ballarí i coreògraf.

El 1987 crea Vincles, el seu propi grup de dansa, amb el qual ha dirigit i ballat els espectacles “Mort a Venècia”, “Vaig de blues” i “No”, entre d’altres. Coreògraf de la cerimònia d’inauguració dels Jocs Special Olympics (2010, 2012 i 2014). Coreògraf de la sèrie “Barcelona, ciutat neutral“, dirigida per Sònia Sánchez (TV3, 2010). La intenció de Victor Rodrigo és fusionar la dansa amb el teatre per tal d’oferir una proposta contemporània, que pugui arribar al públic més ampli. Coreògraf de l’obra teatral “Carmela, Lili, Amanda”, dirigida per Marc Chornet (2011). Coreògraf d’ “Una carta para Evita”, dirigida per Agustí Villaronga (TVE, 2012). Director i coreògraf de l’espectacle “Aires en Moviment” (Buenos Aires, Argentina, 2013). Professor i coreògraf convidat a la companyia Prodanza, dirigida per Laura Alonso (L’Havana, Cuba, 2014). Coreògraf i actor de l’espectacle “Vaig ser pròsper” dirigit per Marc Chornet (Barcelona, 2018). Membre del jurat al Concurs Internacional Xic&Dans (Andorra, 2018)

Durant 5 anys ha coreografiat els esdeveniments organitzats pel F.C. Barcelona. Ha dirigit la Formació Professional de dansa-jazz i la companyia pre-professional de dansa-jazz de l’Escola Luthier de Dansa (Barcelona). Ha estat director i programador de EIXAM PLE DE DANSA i professor convidat com a especialista en dansa Jazz a l’INSTITUT DEL TEATRE de Barcelona i a la UNIVERSITAT AUTÒNOMA de Barcelona. Actualment és professor convidat a la universitat privada ESART.